Friday, August 26, 2011

Tun M!!!!


selalunye setiap tahun acara berbuke pose nie..aku la yang paling BZ...buker pose dgn kawan2...family...kawan2 opis & etc....

And setiap tahun plak..hubby xde agenda buker pose...dgn family dia [kata family jauh, mgu lepas je balik buker same], kawan opis ke...[dl kan company cine...ne ade geng nak buker pose...byk cine je...]...

tp thn ni...berbuke pose kat opis aku..aku x join...sbb nak balik tengok dak Encem tu...hari2 rindu dia... time balik berkobar2 nak balik..nak jumpa dia...hohoh. buke puse dgn MUNYIT pon x dpt sbb hubby ade event buker pose...

And thn nie jugak dia je asik buker pose luar..adeje event buker pose opis dia buat... [sangat dengki]

Hubby dpt buker pose dgn TUN M! jelesssssssssss
dahla dapat buker... amik gambar sebelah plak tu!
[sangat dengki] -
pesanan kepada mereka yang x kenal my hubby..
berkopiah putih hokey! bkn janggut putih! wakakaka pangg!!!


kebanyakan event dia aku boleh ikut [kecuali event di atas nie...staf je]...tp aku sengaja x ikut sbb mls n mcm pnt.. then nak jumpe bdk hensem lg kan... so aku x folow la...

2 hari lepas je aku join event dia..berbuke pose kat Sg Merab... restoran masakan cina MUSLIM... sgt sedap!

Harith bergambar dengan Ustaz Farhan Teh
aku, hubby, Ustaz Farhan & ade staf yg lain dok semeje...
[meja VIP kot... serve baik punye!!! ngeeeeeee]

Butter prawn dia sgt sedap!!, ikan siakap 3 rase...penkek kacang merah, ayam masak halia & banyak lagi...& sume tu soooooo yummylicious!!!!

hurm...tgh2 hari ni citer pasal makanan...lapar la plak... hohoho

-END-