Friday, August 19, 2011

1st Giveaway ever..... [DUIT RAYE!!!]

Hai sume bloggers & readers.... hairni aku nak announce kan satu giveaway yang dianjurkan oleh aku... yer aku....owner blog nie... :p

kenape tetiber nak bagi giveaway nie?? [bagi giveaway? adeke ayat nie?? hahaha hantam sajelah labu....] hehehe

1. sebagai menghargai kunjungan kowang ke blog aku nie...
2. sebagai salah satu care aku berkenalkenalan dengan kowang....[kot² ade SR=silent reader kat blog aku ni kan?? budget blog glem! blueekkk!!!!] :p
3. sebab yang paling utama adalah sempena 3rd anniversary kami [23/8/11] !! :p [jap je dah 3 thn kan? rase cam baru kawen je...hahah gedix!]

ape yang kowang perlu buat???

okey...mcm nie..
firstly kowang kene capture [print screen] counter [page views] kat blog aku nie.... angka menjadi pilihan hati aku adalah "11111" sempena tahun 2011...heheheh [ade kene ngene x?]

bukan itu sahaja...[kowang ingat senang² aku nak bagi hadiah?? camtu je?? hehehe]

secondly..kowang perlu capture aku nye 3rd ann daisypath...hohoho

thirdly....kowang klik la butang folow tu.... [erkk..nak mintak org folow! x malu!..hohoho x kire! follow jugak! :p]

fourthly....errr...itu jer...ehhehehe

kowang anto kat my emel yer?? mask2ra@gmail.com
lepastu kowang leave comment linked to ur blog... sng² nanti leh aku jengah kat blog kowang...

aku akan ambil 3 orang pemenang pertama yang terpantas menghantar emel kat aku.... 3 orang je menang tau! kalo ade yang ramai anta pon..aku tetap akan bagi 3 orang sahaja....hohoho sowi yer kawan²

hadiah nye????

disebabkan raya nak dekat nie.... so hadiah nye ialahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

DUIT RAYA!!!!!!!!!!!!!


Berape???? hohohoh angpau mane leh gtau maaaaaaaaaaaa....nanti mase aku announce kan pemenang nye..aku gtau!!! yer??? adelah skit..lepas la duit minyak kowang jenguk mak ayah mase raye nie...[untuk mereka yang duduk sekitar 5KM dari ibu bapa] hahahah. adelah...yer??

aku akan kreditkan terus ke akaun kowang....online jer!!!!

so mase kowang emel kat aku tu..state skali kowang nye akaun no n bank ape yer?? i prefer CIMB..so once aku transfer je..kowang pon leh dpt terus! yer???

contoh kowang capture counter....
[xyah crop ok?? kalo crop saya rejek! :p]



contoh capture daisypath
[pon xyah crop tau!]



selamat berusaha!!! :p

-END-

9 comments:

Huda said...

ok nnti aku join :)

Mask-roll said...

sile²...hehehe

annur_islam said...

Salam..saya join!

email : imtifa_annur@yahoo.com.my

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/1st-giveaway-ever.html

SyUhAdA said...

wahhh..nak join laa..~

Afifi said...

sye join

http://sscontestdangiveaway.blogspot.com/2011/08/1st-giveaway-ever.html

Mask-roll said...

ok....saya noted sume.... :p

adlin linda said...

saya mau join jugak!!! ahaks!!

Mask-roll said...

akak....join la...heheh mas suke² je nie... :p