Wednesday, August 10, 2011

NORMA, Talib & Rafiq...

[biler taip nama Rafiq as tajuk tuk entry ni...mulela berarak mendung kelabu.... (T_T)...]

betul² menginsafkan.. aku betul² simpati ke atas nasib mereka sekeluarga... newly wed diberi kegembiraan dengan mendapat cahaya mata pertama...dan seterusnya diuji dengan begitu hebat sekali [NORMA disahkan ade tumor dalam otak just after deliver RAFIQ]....

Entry sebelum nie ade aku ceritakan kisah mereka... pagi tadi aku dapat tau dari blog kak mun yang dia masuk MHI... [maaf kak mun, mas x dpt tgk...tp mas dah tgk balik ni through youtube dan kak mun sgt gojes...huhuhu eh..lari topik...]

kak mun memang seorang kakak ipar & biras yang sangat baik..mas raspek dengan perngorbanan dan dorongan yang kak mun bagi pada NORMA, Talib & Rafiq... [even kiter pernah chat skali jer..mas rase mcm kiter dah knl lame... mase chating pon dua² banjir kan..ape tak nye..]

ni dia video pasal Norma di MHI pagi td...





semoga semua usaha kita diberkati oleh ALLAH...dibulan yang penuh rahmat ini, marilah kita bersama² mendoakan kesejahteraan NORMA sekeluarga...

semoga cahaya aidilfitri kali ini memberi seribu sinaran bahagia kepada NORMA, Talib & Rafiq [xleh sebut la nama si kecik tu... :( ]


kak mun [kalo kak mun bace entry mas ni la..] mas tgk NORMA mcm dah sehat sket... nampak care dia duduk macam tegap dah... kak mun ade bagitau kat blog yang dia dah muler bercakap kan?? berkat usaha akak sekeluarga dan doa merek di luar sane...


to talib... aku mmg raspek betul dengan lelaki ini...sangat tabah, kuat dan sangat supportive.. even baru je kawen..bukan sebarang lelaki yang boleh lalui pengalaman macam talib.. cukup tabah kamu talib dengan ujian ini..semmemangnya kamu adalah lelaki contoh... bertuah NORMA & kelaurga memiliki kamu... saya sangat raspek dengan kamu...semmoga kamu dikurniakan kesihatan yang baik dan bahagia selamanya bersama NORMA & RAFIQ....

-END-

3 comments:

Huda said...

amin..moga Allah permudahkan usaha kita kan :)

Miss Moon said...

thanks Mas

Mask-roll said...

huda, yer..semoga usaha kiter diberkati..

kak mun..welkam kakak... tk cr..