Tuesday, January 19, 2010

saturday with ckin & dayah..

my feveret terubuk!! yummie!!!

last saturday i went out to Alamanda with my old class & housemate ckin... we having our lunch @ lot 10 [belakang UNITEN tu], sambil2 teringatkan memori yg kami mase diploma dl..[aku pekena my feveret food ikan terubukk bakar and ckin pon amik ikan bkr gak..wah lepas rindu kat lo 10~]


saje je jumper...cdg2 nk tgk wyg..but i didn't reserved the tickets...so ape lg kan...weekend...everybody go out. so kami batalkan jer la plan nk tgk muvie tu...

aku n ckin shoping kat watson..bought some personal item for us and partners...[ckin beli hadiah tuk bf dia..b.day bf dia.. aku plak teringat la brg2 hubby yg dah nk habis tu].

actually dayah wants to join us to lepak2 n so on.. but she got some emergency...supervisor nk jumpa plak...[xhbs2 lg study dak dayah nie..wat master plak..]. so biler kami dah boring kat alamnda tu..we are decided to go somewhere else...and dayah pon leh join dah..dr alamanda.. kami pergi ke mines plak...

pekene rootbeer float...aduh! mantap!!!

sampai kat mines aku dah pnt giler... jln2 jgk la..sian dayah br nak join...& dia pon dah lama x jumpe ckin.. kami mkn kat a&w..

mkn kat tempat tepi boat cruise tu... ape lg.. teringatla kenangan kami mase diploma dl naik boat kat mines tu ramai2... [kecoh ketakutan biler da buang air nk keluar ke tasik besar.. sampai geleng2 kepala bangla yg bwk boat tu..wakakak] heheheh memory oh memory... [rindu sungguh time blajar dl!!!]

-END-

2 comments:

Huda said...

rindu nak pegi makan2 kat lot 10 :) alamanda too~

Mask-roll said...

tula... skali skale kuar dgn member2 yg segiler dl...hohoho