Monday, January 25, 2010

gambar tecik2....

suke tgk kwn2 yg dah ade anak sndr [fariza & huda] letak gmbr dowang mase tecik2 compared dgn pic anak dowang now....

best jer...nnt anak2 leh tgk.....

tp gmbr aku mase tecik2 xde... sume dah terbakar...sedih......waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

umah terbakar...[gambar sekadar hiasan]

umah parents aku dl kat sg kantan pnh terbakar...mase tu aku dlm 2 thn rasenye... dah la mlm raye mase tu... habis preparation rayer kami sume.... pastu dl ayah ade kamera sndr..ayah beli since angah lahir aku rase...pastu terbakar sume dgn rumah tu kan... dl nk beli kamera ni time btul2 ade lbih jer..[maklumlah...dulu2 kan...org ssh]. and since dr incident umah kami yg terbakar tu kami dah jrg amik gmbr...[tumpang2 kamera pakcik makcik jer]. dl nk pnjm2 kamera..ne leh...org x kasi suke2 ma...mhl!

tp ape2 pon..lbih kurang camnilah gmbr aku mase kecik2...
yer...saling x tumpah....wakakakakk


nnt nk g umah makcik2 la..nk snape pic aku gune hp ke..dgcam ke....

lepas tu..ayah beli kamera balik..mase tu aku dah umor 4 thn kot... barulah ade gmbr2 tecik2 aku...hohohoho [tp 4 thn dah besar...yg baby2 dlm setahun sume dah xde..maybe kat umah makcik2 aku ade lg kot...hohoh. kene cari nie...huhuhu]


gmbr hubby pon same..gmbr dia yg ader start dr umor 3 thn kot..samelah dgn aku... [hubby ckp dl2 x mampu nk bergambar...wakakak...ayat..sengal, padahal mama dia ckp gmbr dia byk hancur..dia yg buat..geget2 smp habis sume gmbr kene air liur..hohohhoo]

4 comments:

Faryza said...

alahaiii...tgk post aku ngn huda membuat ko teringat kisah silam la plak..sori babe...
tak pe ada la tu terselit umah sesape..
aku nye picture pun byk kat akak aku yg no 2..kat umah mak aku ada la 1 -2 je.yg ni mmg aku simpan since aku masuk asrama lagi.hehehe
dh la tu jarang ngn anak buah yg sulong 2thn je, abg aku leh silap igt anak buah aku tu adalah aku..ishk3

Mask-roll said...

tula..nk kene cari nie gmbr2 aku...hohoho
wakaakak...kata ko anak bongsu kan..cam adik aku la..
dia dgn anak buah aku yg sulong beza 4 thn jer..hohoo

Huda said...

siannye..sori2..hehe..xper2..esok dh ade baby..ko amik gambo dia bnyk2 pastu buat copy siap2..supaya x hilang or damage..k

Mask-roll said...

tula..nk kene archive kan...hehee