Tuesday, February 22, 2011

1st time join blog contest...


huhuh...ni first time nak masuk blog contest...GA ni kawan aku jgk yg buat...iaitu huda ...

lama dah nak join contest2 ni..tp bz n mls nk pk gambar mane yg nak di pertandingkan... but last sunday went to tasek cempaka bangi... ade amik sket pic my bachelor... so nak masuk contets umi huda... blh kan??
hai sume... ni gambar saye beriadah.. ni 1st time ayah & ibu saye bawak saye keluar beriadah di tasek cempaka...ayah siap bawak walker & moonwalk saye tuk bagi saya bebas kat sane!


Muhammad Harith Salimi Mohd Khairulanuar
Today Harith dah 8 month, 2 weeks & 4 days old
Lahir pada 4 Jun 2010 [same dgn Agong kiter...Sultan Mizan ok?? thn je x same ;p]
nama ibu Harith ialah Mastura Md Jais

so sape2 yg nak join contest nie sile2 la ek? contest ni bkk smp 24/2 ni... ok??

chow sin chee dl..

-END-

4 comments:

Huda said...

ok dah chek :) comel harith wat style gitu :)
good luck weh!

Mask-roll said...

ok..tq umi huda...

Faryza said...

good2... harith comel.. nnt gie sekolah sesama Azri ye..heheh

Mask-roll said...

mama pon masukkanlan Azri & abg Amir... leh same2 join GA...menang ke...x ke..nak gak hadiah dr umi huda...hahahah