Wednesday, July 20, 2011

New Style!

lately.. a litle bit different dengan style harith bergambar... he got new style... heheheh. dia buat style baru sbb dah boring pose yang same je kan?? hahaha. so biler dah menginjak setahun nie... style bergambar pon baru jugak...hahahahah

several new 'things' 'bout my Bach...

1. ambik gambar mesti angkat tgn... althought flash x kluar lg..hahahah
2. keluar rumah or keluar kerete sibuk pandang bawah.... looking for his sandals! hahaha cute!
3. naik je kete... terus nak bukak box 'arm rest' tu...looking for his sun glasses! even we r boarding @ nite! :p
4. nak makan dalam basikal! hahaha. jenuh la mengejar dia... tapi dia agak kurang makan skrg..hurm.. sbb tu la baju 0-6month dia stil muat! badan kurus...tinggi je naik...
5. yang paling x tahan...dia celik mata je nak BERJALAN!!!...non stop plak tu... stop time dia tido jer..adoyai... we are tired of looking @ him... dia selamber dek jer sambil tersengih2..hahahah

perangai yang stil same...

1. dengar azan dengan khusyuk...
2. time ASMA UL HUSNA kat oasis yang gambar planet & bintang2 tu mmg kegemaran dia... kalo kite tukar.. jap lagi dia ambik remote..dia tekan [konon nak tukar]..kalo x berjaya balik pada channel tu..dia hulur remote tu kat kiter... [suh tukar kan la tu] hahaahah


OTW to Metro Point

Dia nak drive..x sabar2 :p

pantang nampak kamera...dah ready dah angkat tangan...

lambat snap... muker dah x gelak.. :p

Ceria Makan roasted chicken! :p

oh yer... aktiviti weekend lepas sangat simple... sabtu ibu ade exam smp kul 430 & ayah dok rumah.. ayah service kereta [sambil tunggu ibu habis exam]. ptg kul 6 plak kami g pasar malam BBB lepas tu pg rumah kawan ayah..

ahad plak ayah ade program...kene g Damansara... lepas ayah balik wan harith mintak nak makan KRR [Kenny Roger's Roaster]...bawak la wan harith yang mengidam tu... :p. atok x dpaat ikot..so tapau je tuk atok!

wan nak makan muffin

sebelum makanan sampai..taulah si harith tu..amne leh diam... nak berjalan jer..so ayah dia bawakkan pusing2 dalam metro point.

usual choice of mine! :p

biler dah balik umi cakap..nanti bulan pose...kita buke anak beranak kat sini nak dik??

erk!!! [$$$$$$$$] :p

-END-

4 comments:

adlin linda said...

mmgu sume gayanya angkat tangan ek...bdk2 kalo makin besar, mmg akan makin kurang makan, makin lasak nak main..anak akak berdua tu dulu pun nk makan payah, skrg ni dah sekolah je baru berselera.. :)
hmmm paling tertarik kat kenny tu..my fav akak gak tue..hehehe

Mask-roll said...

hehehe.... tula kak..memacam dah perangai dia... makin lasak...tp seronok tgk dia explore his world even sowang2...heheh

menu kenny tu mmg tu la mas suke + spagheti dia yg mabeles tu..huhuh. bawak ummi mas... dia tetiber nak KRR plak.. huhu

Huda said...

comel je style harith amik gambo angkat tangan :)

Mask-roll said...

pesen dia haritu .... :p