Tuesday, July 12, 2011

Baru CELEBRATE!!!

Bace tajuk je kompem kowang dah tau kan post aku kali nie pasal ape....

pasal Birthday harith! akhirnya dapat jugak kami sambut birthday si encem nie... sume ni sbb ayah dia sgt BZ..weekend je o.station... sampai nak sambut birthday dia pon x sempat...

ibu bukan xnak sambut without ayah harith..tapi x seronok plak...sebab kalo boleh nak buat makan2 kali nie nak invite kawan ayah yg rapat jugak...kalo ayah harith xde..nanti sure kawan2 dia kekok kan....huhuhuh

cupcake di hari kejadian! 70 pieces...it's all gone! :p
[cupcake ni order kat anak buah aku je...izzaty.. RM1.50 siap ada gambar ben10 & lilin HAPPY BIRTHDAY lagi... :p ~~~promot!]

untuk birthday HARITH yg pertama kalinya ni....kami buat meriah sikit la..even jemputan hanyalah kenalan rapat, sedare yg tinggal nearby & adik beradik ibu jer... [untuk tahun ni jer...tahun depan x buat mcm nie kot...ptg kek kat umah je dgn ayah n ibu..k? :p]

camera girl of the day..sape lg...kalo bukan sahabat ku yg berbakat besar...huhuh. kamera mahal kan... skil pon boleh tahan...siap edit lg...heheheh. thanks a lot to DUANIARTWORK-KU a.k.a Fieza or nama manja dia boyak... :p. kiter saksikan gambar kat bawah nie....

Happy kene BULI dengan Aunty Fiza & Uncle Apip!

Manja ATOK konon! :p

Uncle APIP suap nasi!

GIGI bawah...2 batang!

ibu with AZRI ADLAN PINTO.....

Harith with Friends!

~Birthday Boy~

Thanks pada semua yang hadir.... to kakak2 ku yang susah payah datang... along yang datang meredah jem dari kelang...[almaklumlah...9 julai kan] siap tolong masak lagi.., angah yang datang bawak cupcake yang chomel & anak2 especially My Elder Niece Nurul izzaty...tenkiu buatkan ateh cupcake yang sedap & chomel, siap tolong ateh kemas umah atok lagi... sayang kakak! Uda yang penat2 datang jugak...siap jemput lagi adik angkat dia untuk memeriahkan majlis harith... kawan2 ibu, kak nora & family, kak ena & family, kak ifa & family [sian hazim x sehat], sahabat2 UNITEN ibu yang terdekat dan berkesempatan Fariza & family, Niza & husband [pasangan newly wed ni] cepat2 bagi harith kawan yer...boyak opcos..dengan apip! [thankx jadi camera girl tanpa upahan aku..hahah sayang ko!]. kawan2 ayah, kak na & sister also husband, nenek senah HARITH datang dengan paklong & maklong Harith & baby Aleesya.... THANKS SUME YANG DATANG YER... KALO TETRINGGAL NAMA MAAFKAN.....

THANKS JUGAK PADA SESIAPA YANG BAGI HADIAH...SUDI DATANG PON DAH CUKUP KAMI HARGAI....

PADA YANG X BERKESEMPATAN DATANG TU XPE... SAYA PAHAM...

PADA SAPE YANG SAYE X JEMPUT TU SAYA MINTAK MAAF.... MAYBE TERLUPA.... & MEMANG NIAT NAK BUAT KECIK2 & INVITE MEREKA YANG TERDEKAT JER...

-END-

4 comments:

Faryza said...

sesama... moga harith jadi anak yg baik dan bijak..amin

Mask-roll said...

amin...tq mama....

Huda said...

best2 :) nak cupcake sebiji :)

Mask-roll said...

tula huda... ko jauh... kalo x..sure aku jemput skali.... heheheh