Monday, November 1, 2010

kekasih gelapku??

ape maksud kekasih gelap??

memula aku ingat kekasih gelap ni..kekasih kiter..or org yg suke kiter n org tu berkulit gelap...wakakakak [cam sesuai kot....]

tapi..sure la bkn...ngah3

ni dari pakcik google:
Kekasih gelap bukan lah membawa maksud kekasih kita tu hitam manis atau gelap sikit daripada kita. Kekasih gelap membawa erti kekasih yang dipunyai oleh kita atau kita yang menjadi kekasih nya terpulang lah, yang tidak diketahui oleh sesiapa pun. Dalam bahasa mudah dan senang 'skandal' . <<< siap google tu....

nape aku wat N3 ni?? ADAKAH AKU MEMPUNYAI KEKASIH GELAP??? ngeeeeeeeeeeeeeeeee

x beran dowh nak wat CONFESSION kat sni.... [but 4 sure kekasih gelap ni dia je suke aku...aku xde sikit walau sebesar kuman pon...]

ape yg pasti....kat bawah ni adalah kekasih cerah ku....wakakakak


& Beloved hubby will always be da best lover........................

-END-

6 comments:

Huda said...

hehehe..harith2..layankan je la ibu kamu ni :)

Mask-roll said...

hahaha..

Faryza said...

aduhai.. ibu igt citer cinta cintun ke?

Mask-roll said...

erk..mama..ne ade...xdenye nk bkk kisah lame... sume dah berkubur dah...

Fiero \^o^/ said...

hai mama2 sekalian~
wah perasan mude aku~ hakhak~

Mask-roll said...

ngah3...boyak sengal...