Thursday, November 11, 2010

PHP!!


JANGAN LA BELAGAK PANDAI!!!!


mane aku x ngamuk camnie...adelah hamba Allah nie...aku ajar dia wat web bodoh jer... dari segi percakapan dia tu....macam dia tau sgt la nak develop web ni.... tp biler aku dah ajar..ternyata otak dia tu xlayak nak wat web pon...[sounds like aku ni melampau kutuk dia...tp kowang maybe x kat tempat aku...so kowang xtau betapa annoying nye mamat nie!]

nak wat web budus pon x lepas!!! ade hati nak suh aku ajar dia wat SISTEM!! guna PHP!!! adooooyaiii!!!!!!!!!!!!! OI! kalo meter kete ko sampai 160km/j je jgn la berangan nak bawak sampai 200km/j! UKURLA LAJU KAT METER KETE SENDIRIK! DOLLLLLLLL!!!!!!!!!!!

kebetulan aku tgh wat sistem simple@bodoh2 je tuk INFOTEC [itupon dah png]... dia plak nak tambah memeningkan kepala hotak aku!

PAKCIK!! SEDAR LA DIRI!!! KO INGAT PHP TU CAM BUAT DODOL??!! [ayat boyak..ngah3]

boyak: aku tau perasaan ko boyak..mmg annoying giler biler org kejar2 kiter suh kiter tlg dia nie... AKU RASE CAM NAK SEPAK LAJU2 JE MUNTOT DIA!!!! bluuueeekkkk!!!!!!!!!

-END-

5 comments:

Faryza said...

lama tak buat php.rindu rasa nye..best2..

Fiero \^o^/ said...

ahahahaah..

memang la annoying giler kalu owang ganggu hidup aku dgn PHP.. lagi2 kalu time tu aku sendiri tension dgn masalah sendiri.. warghh~

ukurlah kelajuan di meter kereta sendiri.. suke aku dgn ayat ni.. ahahaha.. sedar2 la diri tu kalu xreti jgn nk belagak, haduhaii~

Mask-roll said...

fariza: aku mmg sentiaqsa hdp dgn php...kalo x yg ssh2...yg simple2 pon kene gak..nak wat camne... sbb ajar org wat web kan....

boyak....ngah3...peribahasa baru dowh.... best kan?? ngah3...

adlin linda said...

amboi marah betul nampak. tp boleh bayangkan la keadaan ms tu. dorang ni mmg bnyk songeh. itu x kena ini x kena. padahal diri sendiri tu yg tak kena. tu la suh tgk cermin, imagine benda lain, cuba muhasabah diri sikit..x sdor diri betul dorang ni. pastu masuk borang penilaian..hampeh tul..

Mask-roll said...

kak linda!!! tula psl kak... huhuhuh