Thursday, October 7, 2010

Terima Kasih B.....

this entry adalah untuk memuji encik hasben a.k.a EX BF...bkn niat aku to show off what his done.. tp ni yg baik2 je...yg buruk nye ade jgk...biaselah manusia...mane ade yg perfect...

but...dlm x perfect nye EX BF aku nie... ade yg buat aku rase sejuk hati sgt dgn dia... ucapan TERIMA KASIH......

Dia x pnh luper say thanx to me kalo aku buat ape2 je lah untuk dia... contoh nye masakkan lauk tok dia...b4 dia mkn...time dia bkk tdg saji je...mesti dia ckp "wahhh B msk..terima kasih B.."

lepas aku urut dia..kalo dia penat balik keje n mintak urut... "ok..terima kasih B..."

kalo dia excited makanan yg aku msk tu sedap bagi dia... "hurmmmm..sedapnye B masak... terima kasih B...."

kalo dia suruh aku ape2 jelah....ambik towel ke... ambikkan air ke..ambik remote astro ke... ambikkan bantal ke... lepas je aku bg barang2 td...xlepas dr mulut dia to SAY THANX...

SAMPAI AKU PON TERIKUT...KALO ORG BUAT APE2 JE 4 ME..AKU AKAN UCAPKAN THANX... influence dek EX BF...huhuhu

thanx abg....

Ucapan TERIMA KASIH yg paling bermakna bg aku yg kluar dr mlt EX BF is time aku bg hadiah kat dia...hadiahnye adalah HARITH..... menitis air mata mase tu biler EX BF say thanx... huhuhu

-END-

4 comments:

Huda said...

sungguh touching :) thanks mas! :)

Mask-roll said...

hahaha...touching ke?? heheh tp nape say thanx? kompius aku..

adlin linda said...

ha...ucapan terima kasih ni mmg kena kerap diluahkan mas. nanti kalo harith dah besar, pasti dia pun akan follow benda baik ni. anak2 akak sendiri kalau dah buatkan something, pandai lak dorang ucap "terima kasih mama buat susu".."terima kasih mama bawak jalan", "terima kasih mama belikan roti"..hehehe..

Mask-roll said...

btl kak... sebelah hubby mmg biase ckp terima kasih tu... n hubby mas sndr dr mas knl dia til now dia slalu ckp camtu..2la harap benda baik dpt dikekalkan..lgi2 say thanx ni kan...1 way to show ur appreciation..