Monday, September 27, 2010

Sape kate harith PENDIAM?? hohoho


Dpt skit record harith tgh membebel...adelah dia meleter hampir 5 min... tp dpt record skit je sbb awal2 tu cari hp x jmp...hahahah. Ni br skit nie....

kalo g umah kwn2 aku or sedare mare sume ckp... 'diam je anak ko mas... baik je dia...' woohoooo... baik tu aku amin kan la...n mmg harith agak kurang la ragam dia dari baby yg lain... tp kalo pendiam tu...ntahla... as his mom..aku tau dah perangai dia [even harith br 3 bln] tp dia kuat membebel! xdenye diam...hahahahah. lgi2 kalo borak dgn ayah dia...or kalo ayah dia start agah dia..hurm...mmg xleh tdo la neighbour aku...huhuhu

6 comments:

Huda said...

peramah rupenye dia mcm ayahnye kut..biasala baby mmg suka mumbling mas..:)

Mask-roll said...

tula..dia cam aayh dia..byk ckp..hahah

Faryza said...

sampai meleleh air liur huhuhu...
amir pun klu dpn org senyap gak la..
tp klu dh start membebel maca2 bahasa kuar..
siap naik2 tangan lagi.uhhuhu

Mask-roll said...

hahaha...tula...kdg2 dia lame giler mcm tu... saje je nk rekod..wat koleksi...nnt dh bsr leh tnjuk kat dia...hohoho

Fiero \^o^/ said...

harithhhhhhh~~ grrrr~ [picit2 pipi harith]

Mask-roll said...

hahaha...tula boyak..skali skale dia berborak..aku mmg rase nak geget2 dia..huhuh