Monday, October 18, 2010

Wed & E-day....

on 9.10.20..sesat barat jgk aku ke rumah olin...ngah3...aku n ckin [kami berdua] followed by athy n niza... dua2 kete ni mkn langsat lebih dr sekilo...ngeeeeeeeeeeee. kitowang dtg mlm olin nikah.... xdtg time siang or on wedding day nye... sbb ahad tu aku ade invitition lain..athy n niza plak ade plan lain...huhu

congrates to my besfren olin and her husband saiful..on their wedding day...
10.10.10..its a wonderful no...

hope u guys will be last forever...and have cute kids 2gether...

nak gak letak gambar tengah menonggeng ni....hahahah


lepas tu on 16/10/10...g lagi skali ke melake plak... kali ni aku naik kete dgn tinie...xdrive... n athy naik dgn boyak... kami pergi ke E-Day NIZA and her fiance' Yusrizal... betul x nama dia niza? hehehe. congrates niza...ko sgt shantek haritu...

cantikkan niza?? congrates friend...cecepat tau! heheheh



p/s: dua2 event ni aku g x bwk harith...huhuhu sian anak ibu... [sekali sekale ibu nak bujang..ngah3]


-END-

4 comments:

Huda said...

cantik3..sampai hati mu dok bawak harith :)

Mask-roll said...

hahaha....ala huda...mama uda kakak aku x kasi sgt bwk harith g jauh2...dia suh tglkan... nnt kalo harith dah blh jln..br dia bg jln2 sket...ni kan baby lg.. xpela...


blh ibu membuja n menggila dgn kwn2...huhuh

Fiero \^o^/ said...

ah~
gambarku ko curik
xmintak kebenaran pun~
see u in court~ ahahha

Mask-roll said...

ngeeeeeeeeeee..bkn ni hak nyet ke? ngeeeeeeeeeeeee