Tuesday, September 7, 2010

Baju Raya...

adeke baju raye thn ni?? aku nye?? BELOM BELI!!!!

wiken lepas cari baju raye... yg aku suke xde size dah..sume yg besar gabak je tinggal... [tapi nape duit habis jugak?? hurm...oh! aku beli baju keje rupenye...ngah3]

hurm...cam biase...baju kurung pilihan hati setiap tahun ialah BAJU KURUNG MODEN! thn ni pesen byk manik... tp aku mmg suke manik2 ni..xyah tempah wat manik lg cam thn lepas kan...

KENAPA SUSAH SGT CARI BAJU RAYE??? sebab...EX BF XMO BELI BAJU RAYE... [baju melayu la] dah pnt pujuk... alasan dia baju melayu dia yg ade [dlm 5 pasang] x pakai sgt..pakai 2 3 kali jer... [mmg btl pon....] so..EX BF nak gune baju yg lame n AKU TERPAKSE KENE CARI BAJU RAYA YG KALERNYE SAME DENGAN BAJU MELAYU YG DIA ADE..... huh!!~~~ [sampai skrg x jmp... ade 1 tu aku minat...dia plk ckp x lawa...pandai plak nk komen skrg...hurmmm]

BAJU RAYA HARITH!!

ape jd dengan baju raya harith?? AKU X BELI SGT PON.....sbb... baju hadiah yg harith dpt mase lahir pon blm pakai lg....tp....nasib aku perasan... dlm 8 PASANG BAJU HADIAH HARITH TU... 1 je baju lengan pendek... YG LAIN SUME BAJU MALAM OR LENGAN PANJANG... HUHUH

so aku decide belikan harith dlm 2 3 helai baju untuk dia pakai siang... [ade baju melayu baby aku nampak kat kajang tu...but HARITH X PANDAI JLN LG...so aku rase x perlu kot...tgk thn dpn bru cantek..huhuhu].

aku beli ONLINE JER.... kat butik ~QAIRAKIDS~

ibu belikan harith warna putih..nnt harith pakai dgn busha warna merah yer?? ibu dah beli kat down town jln reko haritu..huhu

baju ni cantik sgt... nnt ibu amek gambar harith pakai... ibu belikan harith size M..mmg agak besar..nasib anak ibu ni a bit tall org nye... hensem anak ibu!


yg ni pon agak besar untuk si harith encem... tp xpela..kalo xleh pakai raye nie..kiter pakai lain kali k?? ibu simpan tuk raye thn dpn..hehehe

socks baru pon dah beli untuk harith [harith dah x pakai mitten, so aku xmo pakai booties..aku pakai kan dia socks..nmpk cam dah bsr sket..heheh]....betul la ckp org...biler dah ade anak ni..priority akan berubah... huhuhu

sock yg aku beli kat butik ~Qairakids~..xla sume..beli 1 je yg no 5..so harith leh pakai dgn romper hadiah dr sape ntah...huhuh

Jgn kata baju raye..SANDEL or KASUT raya aku n EX BF pon x cari lg..SOK DAH NAK BALIK KELANTAN... mlm ni singgah g JJ jap...sempat ke???

SEMPAT KOT..........

-END-

4 comments:

Faryza said...

aku g jj gak smlm.. jj maluri..huheheh tp cam hampe je tak dh bj yg cun2..benciiiii

Mask-roll said...

aku beli baju akhirnya kat kelantan...hhahha. sandel je dpt kat jj...huhuhu

Huda said...

hehe..xpe beso sikit leh pakai lame :)

Mask-roll said...

tula..simpan je lah dl..huhuh. nnt leh pakai gak..huhuhu