Friday, September 24, 2010

AKU X SUKE!!! KOWANG SUKE X????

AKU X SUKE!
kalo aku dah clash dgn some1 tu...tp ahli family aku or kwn2 stil kontek dgn ex@tupperware aku tu... xkisahlah aku gadoh dgn dia or x... TLG HORMAT AKU YE?? <---- [cerita yg berlaku pada aku dl...zaman belum kawen..ngeeee]
kalo kene kat kowang....KOWANG SUKE X????

biar aku je yg kontek dowang...[itu pon kalo aku nak kontek]


AKU X SUKE!
org yg aku penah kapel dl..kontek aku balik!![xkesah la penah kapel ke.. ko perasan aku nk kat ko ke...aku perasan ko nk kat aku ke..] dah la kontek aku saje2 nak borak.. aku blh trime kalo nak update bini ko branak ke... ko dpt jd DATO' ke.. ni x...saje2 nak borak je?? piiiiiiirahhhhh!!! ko ade anak..aku pon ade anak...anak ko dah nak masuk 2 dah..sengal nye jantan!!<---- terjadi pada aku skrg..kalo laki aku angin dgn aku nanti sbb ko... aku cincang2 ko! TLG HORMAT AKU YE??
kalo kene kat kowang....KOWANG SUKE X????

ko kol binik ko lg bagus!!!


AKU X SUKE!
kalo sedare mare aku, or sape2 yg ade kaitan drh dgn aku..add kwn2 sek ren aku, or sek men aku or kwn 1 unibesiti aku or kwn pat keje aku kat FB dowang... sbb ade sesetengah org [sedare mare aku] ni suke bkk citer hal family dowang sndr [yg bruk2] kat FB. so nnt kwn2 aku dpt tau... malu la aku! ko x malu dah la...tp aku malu! TLG HORMAT AKU YE??
kalo kene kat kowang....KOWANG SUKE X????

kowang toksahla sibuk2 nak add kwn2 aku... kenal2 camtu je sudah... kepada kwn2 aku..jgn accept kalo ade sadare mare aku add kowang kat FB k?? AKU X SUKE


AKU X SUKE!
kalo org slalu tanye kat aku laki aku keje ape..dahla aku pnh bgtau ko dia keje ape, sibuk tanye lagi dan lagi dan lagi... aku mengaku laki aku tu byk buat keje...tp ape yg aku bgtau ko tu keje tetap dia...so kalo ko nmpk or tau yg dia baiki kete ke... bwk lori anta perabot ke... repair motor ke... invest sane sini ke...itu keje SAMBILAN dia!! nk tmbh duit la tu... biaselah jantan kan! ne leh ddk diam je! xkan aku nak halang dia nak buat keje sambilan lain??? aku bosan dah nak menjawab..nape nak tau detail sgt?? xde keje ke??aku tanye x pasal laki ko??? x kann???..................TLG HORMAT AKU YE??
kalo kene kat kowang....KOWANG SUKE X????

laki aku jenis jantan mcm nie...nak wat camne kan???

-END-

4 comments:

Huda said...

aku pun same org bz body :) tp klu betul2 close fren aku ok je nk tnye ape..

Mask-roll said...

btul huda..kalo close fren xpe..ni kwn biase2 je..then sibuk nk tnaye berkali2..apehal kan??

rina said...

hehe.. comel la cik mas nih

Mask-roll said...

uik rina...hahahah. ni post x puas hati hari tu...hahaha