Tuesday, May 25, 2010

counting days...

hi guys...ikutkan aku ni menghitung hari jer mgu nie... and dah decide nk cuti whole week mgu nie... but smlm [isnin] biler aku cuti dok umah...rase mcm lost! aku xtau ape nak buat...tgk tv pon citer ntah ape2. dr saluran mustika...axn, tv3..sume aku tgk... last2 tertdo atas sofa camtu jer... bangun2 tdo bdn plak sakit2... adeh...lemahnye hdp camnie...

lemah badan kalo oversleep nie...

so harinie aku decide nk g keje... gtau hubby mlm td...

me: abg...b xleh la camnie.. b nk g keje la sok... buhsan la abg...
hubby: hurm....xpayahla....
me: nape?? b asik pk branak jer biler dok umah... blh la abg...
hubby: nnt b pnt..
me: elok pnt...dok opis...dari pnt kat umah xtau ape nk buat...
hubby: ikut b la... tp dah amik cuti camne?
me: cuti blh adjust...nnt b gtau la akak jage cuti tu...
hubby: ok...up to u la..

-hooorayyy...dreber stuju nk anta g keje...SETEL!-

camnelah kawan2 aku yg x keje tu ek?? tp aku x rase kowang bosan cam aku nie...sbb kowang dah biase n tau ape yg kowang kene buat kat umah kan?? aku x biase hdp camtu..mmg rase buhsan.. tp kalo cuti berpantang nnt maybe seronok... sbb baby ade.. blh main2 dgn baby...kan?? tdo kan dia..mandikan dia... hurm...x sbr nye rase... [i am so excited!] time ni maybe x nak tgk tv...hehehe

so pasnie aku tgu je lah hari smp hari baby nak kuar nnt..aku keje je slagi mampu... xmo cuti2 lg...cuti branak je trus...hehehe

-END-

5 comments:

Huda said...

haha..ko baru sehari dh buhsan tahap gaban..aku ni dh bertahun..tp cam aku dlu tahu apa nak wat..aku x manjakan diri..jalan2 naik tangga wat kerja rumah tengok pokok kat luar rumah so smpi masa terus bersalin :)

Mask-roll said...

tula pasal..boring.. basuh kain..lipat kain..sume dah setel..dah siap2kan barang baby...tgk brg2 baby... kpale dok pk nk branak jer...tu yg xleh nk cuti tu... hohoho

Faryza said...

huahahaha...keja je laa....tak pe nnt klu sakit leh naik ambulance dr office.ehhehe..baby dh janji ngn mama fariza nk lahir same date.kekekek

Mask-roll said...

ngah2...mama..tkt 27 ni pon x kuar lg...hohoho

adlin linda said...

Kalo ikut tarikh, hari ni la patut baby mas keluar, kan? Sebab bday adik akak pun hari ni. tu yang teringat kat mas. kalo x jadi baby nk kuar arini, nmpknya dia mmg sedap dok dlm tue...apa pun..semoga selamat..jgn buat kerja berat2 dah tau..