Tuesday, May 4, 2010

baby dah 38 weeks....hubby dah 30...ayah dah 63..

perut mmg rase dah bsr sgt... cam x lrt nk bwk dh.. hohohho

mlm td nk g cek..nk tgk baby dah enggage ke blm..sbb smlm dah rase cam pedih or perit jer kat area bwh perut n peha... hohoho tkt2... tp x jd g cek...sbb smp jer dpn klinik..punyalah ramai manusia... [terus g giant beli ice blended...ngah2] n aku pon pnt...so balik jer..insyaAllah mlm nie g cek.. [ibu nk tgk baby camne...cam dah bertambah nakal..gerak dah kuat..smp bergegar bdn ibu...hohoho]

hubby dah masuk 30 24/4/2010 haritu...

selamat hari jd buat en husband aka kekanda ku yang tercinta... semoga abg dimurahkan rezeki dan di panjangkan umor [untuk aku n baby jgk...hehehe] wah...abg dah tua... dah 30..ngeh3... b jgk yg muda n stil 20 an...wakakakak

hubby pesan.. "thn ni x pyh hadiah2 tok abg..sbb B bg hadiah yg paling best kat abg nnt..." [hohoho terharu dgn statement abg... insyaAllah zuriat abg akan b lahirkan x lame lg... amin...]

ayah plak makin tua dan kacak...wakakak

ayah dah 63 thn nie...x sangka ayah akan dpt cucu ke 15 dia thn ni.... [gmbr kat atas nie xde family along... kalo ade leh la kire sume cucu ayah ade 14..hehehe]

walaupon dah nk masuk 15 org cucu...ayah cam excited nk tgk baby aku... [kalo aku balik jer..dia sibuk2 gak nk pgg perut aku... sambil ckp.. "alahai cucu atok nie.. biler la nk kuar.." hahaah] pastu ayah xleh x dgr sore aku dlm smgu...kdg2 x smp smgu pon..br jer 4 hari..dah ayah kol.. "anak ayah ni ok ke?? sehat ke?? nape lame dah x tepon ayah... xbalik umah..." [padahal br 4 hari aku balik..ngah3...nak wat camne... anak bapak! hehehe]

ayah nye harijadi ni dia mintak hadiah... [biaselah ayah aku..terus terang je orgnye....heheheh]
ayah mintak pen jer..pen parker... hehehe. tula... nk beli kat mane pon xtau..n x sempat lg.. xper..skali nnt cari hadiah tuk umi.. [mother's day..]

oklah...tu jer aku nk citer..[hapdet skit blog aku..hehehe]

-END-

4 comments:

Huda said...

happy2 birthday to hubby mu and ayah mu :)

bile bb nk kuar ni, ummi huda pun excited tggu ni..

Mask-roll said...

woho....baby dah nkl..lag kuat tendang2 ibu dia..nk kuar sgt la tu... hohhoho

adlin linda said...

amboi...sayangnya ayah kat dia mengalahkan mak dia eh..biasa ibu2 yg tanya pasal anak ni..tp oklah tu..kelahiran yang dinantikan semua..
betul la kan akak pun da ckp kat mas aritu, xyah blikan hsbd hadiah, sbb dia akn dpt lebih drpd tu. so skrg dia pun da ckp cmtu, lagi la BEREH....

Mask-roll said...

umi mas dia maintain jer... dia syg sume anak2 dia..x tunjuk la sgt..tp maintain.. ayah mmg manjakan mas dr kecik.. hahahah. tula dpt gelaran anak ayah dlm adik bradik...hehehe

btul akak ckp dl.. hehehe present thn ni lg best! insyaAllah..amin...