Thursday, February 4, 2010

Not only pregnant women could CRAVING....

kan kak ena?? dari minggu lepas..membawa ke minggu nie..heheheh. last monday kitowang g state..konon nak lunch @ secret recipe... last2 secret recipe jadi rojak king la plak...wakakakak. kami bukan x jumpa secret recipe kat state tu..tp kedai secret tu dah bertukar jadi kedai baju la plak....

so kami pon ape lg...carilah alternatif lain..[nak mkn nie....lapor!]. tetiber teringat.. rojak!!! cendoll!!!! aku, kak ena & kak nor pon ape lg...jom! kitowang pon pekene rojak king kat state tu... [sowi yer kak cdah..akak xde kitowang g...heheh bkn plan pon nie...x semena2...hehehe]

rojak biase 3...hehehe

cendol 3....
[sampai ke mlm aku kenyang pekena rojak king! mmg btul2 king ni!]

pagi selasa tu kak ena tanye kak cdah...secret recipe kat state tu pindah mane?? last2 kak cdah bgtau kat amcorp ade..dia pnh mkn dgn family dia haritu... [mase ni plak mmg time mkn] kami ape lg...kami xtau nk g ane tuk lunch kan..kebetulan..g la amcorp!...hohoho

so dapat la kak ena lunch @ secret recipe idaman dia.. hehehe. cume kat sane xbyk choice cake la...cheese cake pon yg aku dah hapal rasenye...hurm...yg baru blueberry top tu xde la plak... xpela..weekend ni aku cari... katne lg..JJ lor...hohoho

chicken stick with rice and musroom sauce...emmmm nyummmyyyyy~~

chicken stick with fries and blackpepper sauce...kak ena munye...

fried rice with satay...sedap ke kak??

gambar mi soba kak cdah mane?? hohooh x amik la kak...jauh... nnt aku pon nk cube mi soba ni...xpnh try lg nie...hohohho

tetibe post pasal mkn2 nie..rase lapor cendol plak aku... [blh ke lapor cendol?? wakakak blh la..]

-END-

7 comments:

ridzna said...

uish mas.. nama kak ena tu kecik la sket.. dah la bold, besar lak tu.. malu X_X .. tp kak ena mkn utk 2 org gak ;) apapun.. rojak king tu mmg king & dah terbalas niat nak mkn secret recipe tu ..

Mask-roll said...

hahahah....xpela...kasi glem jap...
tula, lepas gak hajat nk mkn kat secret kan?? tp tula... blueberry baru yg ade top tu xde kan?? hurm..terliuq cheq!

Huda said...

best2..aku pun kaki makan2 gak tp perut mudah kenyang n digest..kejap2 kang nak makan lg :)

Mask-roll said...

samelah aku huda...mkn x hengat..tula mcm ni nie..haahah

nadrahazizi said...

Tetiba plak aku rase lapar... Haish! dh la kt sini xde secret recipe..

Mkn mas klu teringin... nnt jd cam aku, xdpt mkn mknn mengidam.. ni dh masuk setahun pun air liur adam meleleh lg.. huhuhu...

Mask-roll said...

hahaha... ala..baby nye air liur tu perkare biase.. kdg2 mak nye dah dpt sume bende pon air liur baby stil meleleh gak...heheh

nadrahazizi said...

ala, ckp org tua2 je tu.. sbnrnye baby kn xpndai telan air liur, tu yg meleleh... hahaha..