Monday, February 23, 2009

My Bad Monday.........


ni cerita aku this morning....mmg s*al la gurl ni..gulr or lady..i'm not sure...but what i'm sure is...she's a real suck n terrible driver....

aku x ingat plak tu no plate dia...kalo esok aku jmp lg..siapla pmpn ni...

blh dia buat muke bodoh je even aku dah "HORN" dia...dahla horn aku tu bapak kuat![pekak kot.....OKU rupanya...]

ko ingat x boyak?? kes kiter kat parking mines dl..??? harini rase sakit hati aku tu berulang...aku mgm geram tahap MAK OPET!!! [wakakakak]

MY LUV STORY

lagi satu citer iyerlah citer pasal hubby aku...muahahah kes dia pujuk aku mgu lepas.... after he fetch me from my parent's home [biaselah pmpn..merajuk balik umah parents...hehehe] he asked me for a dinner...[dia lapar sebenarnye...barulah ingat bini..] then, he gave me a watch...an esprit watch....[dan2 nk pujuk bini]..he knows that i like that watch and have survey for a few times...[xpelah..xpyh aku beli dah..huhuhu]
this is the watch, just like my, but aku nye dlm dia warna hitam...


-END-

3 comments:

feezo o(*.*)o said...

ingat ingat ingat~~~!!

makcik babisss tu sape leh luperrr...

wakakakak~~

Huda @ NuraNa said...

aku pun nak majuk gakla..leh dpt jam..hihi...

Mask-roll said...

aku bkn majuk la huda, boyak...aku perang gaza.....muahahah. ne leh pujuk camtu je kan?? wakakakakk