Friday, February 20, 2009

MUVIE!!!!



Aku dah tgk citer ni...best giler!!! dah la aku mmg follow citer dia slame ni...
hehehe. tp aku mmg blh tabik lah kat team les copaque ni...
"kiter kan geng!heheeh"
byk scene yg aku suke..lagi2 part upin amik kanta nk scan si sapi tu....
"tet..tet..tet...tettttttttttttttttttttt [sampai kat niple sapi...] wakakakakk"

pendek kata mmg best giler la citer ni...
you should watch it!! mmg x rugi la... i'm sure taht after u go once..u wanna go next...mcm aku!!! nak g lg mlm ni...heheheh

aku lambat skit tgk citer ni koz from it's first day show, mmg sume cinema pnuh... tula mls nk rebut2 kan..hehhheheh but i'm sure that mmg akan box office + meletop la citer ni...if upin n ipin ni reality...kalo aku jumpa..aku sepak2 dia..gigit dia..muahahah chomel!!!!!!!!!!

Pesanan Buat Nyet!
Sowi kowang..aku x join kowang g tgk kat alamanda...padahal kowang dah book.... bkn ape..kowang tgk lewat sgt la..kul 945..sah2 aku balik umah kul 12 nnt...ne leh kan... aku ni kan isteri mithali...

so smlm aku tgk dgn adik2 aku...junior2 aku...[sape yg junior ek?? akak ke kowang??muahahah] sian sarah..kene nganp RM9...tp arini leh amik kan??? hehehe. g amik k?? 9 hengget tu...bkn skit..hhuhuhuh

4 comments:

Sharifah Norashikin said...

bila la nak pegi bawak Haikal nihhhh

Mask-roll said...

tula...bwk la...arissa tgl kan kat sg long..k??hehehe

feezo o(*.*)o said...

lalalalala~~

warghhh~~!!

mas kijammm~~

xnak tgk ngn kitorg..upenye ade janji temu lain...saje nk nmpk cam kitorg jahatt..

nehiii~~ panggg~~!!

Mask-roll said...

ko ni kan..aku lempang kang..kowang dah la tgk kul 10..sah2 aku balik umah kul 12...sengal! sok tu dah la keje....kalo tgk jumaat...leh gak.. pe la...pang!!!!