Friday, January 21, 2011

Queen Control!!!

ape maksud queen control???

adakah maksud dia camnie??

queen control tu semestinya ke dlm marriage je?

ni definition dia dr pakcik google:

Istilah Queen Control biasa digunakan oleh rakyat Malaysia bilamana mereka memperkatakan akan lelaki (suami) yang dikawal aktiviti, pergerakan dan segalanya oleh isteri-isteri mereka. Ianya juga digunakan sebagai satu kata ganti untuk menunjukkan bahawa orang perempuan menguasai kuasa dalam satu organisasi, syarikat atau keluarga.

so xdelah dalam perkahwinan je kan? "satu organisasi, syarikat atau keluarga."

ni aku nk cerita sikit pasal queen control dlm organisasi + keluarga!! dah sah2 laki ko yg lead /own that organisation...apesal ko nak sebok??? aku dah menyampah tgk muker ko hari2... mengabihkan duit je keje ko!! ingatla!! tu bkn duit ko!!!! aku mmg benci dgn ko dr dl lg...[byk dah dosa aku ngutuk ko!!]


yang jantan pon...adoyai... ko dah la jantan + suami + the leader of that orga... could you please take some action, do some changes and the most important is kick your wife' ass.....!!!!


p/s: tlg tarik diri!!! lg byk dosa aku nnt!!!! B_ _ C H!!!!!

3 comments:

Huda said...

isk3..ape maksudnye?

adlin linda said...

aik marah betul ni mas? susah nk tgk mas marah sbnarnya kan. tp kata2 tu mmg dasat! hehehe..

Mask-roll said...

huda...lu pikr la sendri!! -pinjam tm nabil-. hahah. ntahla huda..aku mmg x suke dia..kalo aku gtau sape dia..sure ko phm..hehehe


hahaha..tau xpe kak..kalo mas dah marah tu maksudnye ape?? hehehe. ala kak..sape x marah dgn pempuan tu kan..kalo mas gtau nama dia pon..sure akak pon stuju..hhehe