Wednesday, June 24, 2009

Seminar With da Minister of KPDNKK @ Holiday Villa

Ni la aku ckp pasal perjumpaan dgn BAPAK DAFI tu...huuhuh

During the seminar

Gambar atas ni antara yg sempat aku amik...biaselah jd urus setia..aku berdiri almost 5 Hours!! adeh!!! lenguh giler kaki!!~~~ -tp seronok la kehulu kehilir kan...bukan slalu pon..if everyday like this...mau tertukar buku lali n kepala lutut aku...muahhahah.
Aku ditugaskan menjadi penyambut tetamu.... pada mulanya aku berdiri depan pintu je (sbb xde org pon nk welcome participant mase tu)...lepas tunjuk ajar dr kak shidah...aku kene assist participant ke tmpt ddk...not anly pointing them where the seat is! huh!!! really tired lor!!! [smp ade participant yg suh aku dok atas lap dowang..huhuhuh] sbb kesian kan aku nye pasal...hehehhe -maseh la sume..


En. Zaman, Mazlan Ali (Ex Boss), ME, En. Faizal & En. Hizaan
-tolong la En Zaman n ex boss aku ni....budget JAMES BOND~~
Then aku plak sempat bergambar dengan kenalan mase di UTM aku dl... (actually dowang ni vendor..huhuhu)

Patutnya aku ddk gak ni...dah senget tulang belakang! wakakakak

Mase seminar ni...adelah bebarapa kontroversi yang berbagai2 versi kan...huhuhu. melibatkan maktab.. n mcm2 la... PA system la prob...laptop la kejap2 shut down even batery ade lg.... (ade momok kot Holiday Villa ni!!)

tp apepon...aku berhak bersuara kat my blog!! ni blog aku..suke aku la nk ckp ape kan.... aku nak pesan la kat sape2 kwn2 aku yg bace blog aku ni... kalo company or organization kowang nk buat event aku nasihat kan JANGANLAH BUAT KAT HOLIDAY VILLA SUBANG NI!!! dowang ni ckp berbelit!!! mule2 ckp boleh...sampai mase x blh!! x muat!!! information byk putar belit!!! pastu x mengaku!!! berkire nak mampos! sampai aircond mase rehearsal xnak bkk!!!! biler org dah memekak ckp panas sume...baru terhegeh2 nak pasang!!! aku benci hotel ni!!!! aku bagi KOSONG kat service dowang!

x pasal2 yg dpt buruk sape?? MKM gak...sian kami urus setia yg pnt lelah...dahla aku balik lewat hampir seminggu gara2 seminar ni....tp ade plak spoiler yg menambah bende2 buruk!!!! ARRGGGHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

Konflik lain aku mls nk citer la kan...kang aku kene banned plak kang!! muahahahahh xnak la jd blog Raja Petra! .

-END

2 comments:

Huda said...

wah2..bz ek?sian ko..sabarla yer :)

mas2ra rauna said...

tula..bz gilak! huhuhu...tp oklah..setel dah sume..pas ni ade lg yg menanti..huhuh besalah..kejes ampai mati pon x habis2...hehehe