Thursday, December 30, 2010

Khairul Fahmi Che Mat

hahahah...orang buat entry pasal Malaysia menang...aku buat entry pasal goal keeper HARIMAU MALAYA...huhuh

bkn ape... sempena nama dia dgn nama hubby..[dua2 ade khairul...hahah ape kene ngene!!]

xdela...nk citer sket pasal dak nie...mmg hebat! aku tabik dia blh slamatkan penalti!... tensi INDON! wakakakak

dengar nye....SEARCH ENGINE mcm pakcik GOOGLE & makcik YAHOO nye hit tuk nama dak ni melonjak dengan tibe2....& dengarnye mengalahkan safee sali n kwn2 nye yg lain...yeke?? perrghhhhh glame la plak... [ptt pon glame...hero..huhuh]

siap dgn wikipedia pon ade dah info psl dia...kalo nk tau..klik sini... info dia kat wiki ni baru update kul 4 pg td! huhuhuhu.....

masing2 nk berebut citer psl dia... maybe nama dia melonjak pas Malaysia mng piala AFF SUZUKI ni kot...tp bg aku...personally..aku perasan dr awal thn lg...sbb dia keeper kelantan kan.. hubby org kelantan...so mmg dia sokong team kelantan la..time selangor vs kelantan dl lg aku dah perasan dak nie... chinese look.. [patut pon..ade keturunan cina pon..huhuhu no wonder la..]

kalo kowang nk add dia kat pesbuk...klik la kat sini... aku x add...huhuh. ckup sekadar memerhati je..xdelah fanatik dia kan..aku fanatik team dia..HARIMAU MALAYA ek....tp kalo nnt time KELANTAN vs SELANGOR...aku akan benci dia..hahahah blh x?? wwweeehuuuuuuuuu

footbal chit chat hubby & me
.
.
.
.

me: abg..Khairul Fahmi ni terrer btl la...pandai bace bola...

abg: sape2 nama Khairul ni mmg bagus....mcm abg..Khairul Anuar...

me: erk!! ape kene ngene.....??? [blur....]

.
.
.
me: dia ni dah la terer..hensem plak tu....

hubby: mmg la..nama khairul..org kelantan...mmg hensem...

me: lagi aku rase cam nak hentak2 je kepala kat dinding...

seyes muke khairul fahmi ni cam apek..huhuhu [time rambut pnjg..]

p/s: kepada kawan2 ku yang bujang..kowang dah tua...xsesuai dgn dak nie.... [tp kalo kowang nk anak ikan blh la...hahahah]

kepada sarah waharp: even nickname dia apek & kau amoi....tp dia dah ade awex! [saje nk gadoh dgn sarah..hahaha]

org sibuk minat dak ni..aku plak minat SAFEE SALI....
1. dia player SELANGOR!!!
2. dia yg SCORE goal..ok!!! hehehe
3. Hellooo!!! dia org KAJANG ok!!! SELANGOR YER!!!!!

sep! sep!! same!!!!! [tetiber..huhuhu]

gambar SAFEE SALI dlm JERSI SELANGOR!!!

ape2 pon...xde teamwork...xjd kan..sape2 pon kowang..kowang BEST! CONGRATES!
-END-

2 comments:

Huda said...

mmg glsmor depa ni kan :) adeh..

Mask-roll said...

yup..hero2 malaya...[dlm footbal la]