Tuesday, December 23, 2008

Family Day!!!


Last saturday aku join MKM group ke family day @ desa waterpark...best gak tmpt tu...byk gak game yg best2....and the most attracted thing is mainan gelongsor tu la..heheh turun guna pelampung dr atas...adela mcm tingkat 4 kot....tp seronok sgt mase trn..laju n its turn around.. kak not smp x tergelak sbb takut punya kes...[x terluah dgn kata2...heheheh]

aku, fadzil, kak nora n hubby, kak hani kenekan kak not..dia naik atas pelampung then kami tolak dia dkt 1.5M...wakakakk [kak not ni penakut skit..huhuh]. padahal org stil blh stand up lg kat 1.5M tu...apelah kak not...

i brought my niece along... eiya... anak buah aku yg paling aku syg... since her parents went to Penang last saturday... kesian plak dia..then aku bwk dia skali.... rezki bdk kecik [masuk free]...actually dia kene byr RM9 [bdk kck RM15 sebenarnyer but ade kupon discaount RM5 do kene byr RM9] tp dia x pyh byr bcoz ade wife staff yg cannot attend our event on that day...so ape lg...KITE ENJOY!!!!

the mos memorable is...kami punyalah seronok smp x ingat dunia...naik pelampung '8' shape tu 5 org...dah bdn sume blh tahan...heheheh round desa waterpark tu 2 times... [just if 'pelampung' tu can talk...."woi!! x reti ke...ni utk 2 org la...!!" ] lifeguard situ pon pandang kitowang sambil tersenyum dan menggeleng2kan kepalanya...[sure dlm hati dia...."where do they come from actually?? huhuhuh"]. mcm x pernah pg water park plak...heheheh ni lah yg dikatakan ENJOY sekali skaler....

seronok kerja kat sni...org2 dia baik [even ade yg stgh tu x sedar diri poyo n belagak, ambik kesempatan n mcm 2 lagi..]. the most important is aku suke join geng2 kak not [the most wanted person kat MKM ni] ramai org suke kwn dgn kak not...[kalo org tu baik..mesti ramai org suke kan? kalo ramai org x suke kiter...cermin2 diri anda!!!!].

tu je la citer mgu lepas...citer mgu ni will be the 1 that i've waited so long... jeng jeng jeng!!!... just wait n see [and also read] what the next story is...hehehe
(if aku dah dpt gmbr sebenar mase family day ni..i'll upload it.. )[nilah bahana dg cam tertgl kat umah...penat je charge batery sume..ape punya mamun!!]

-END-

3 comments:

feezo o(*.*)o said...

la mas~

ko ke yang aku nampk pakai bikini plastik mydin haritu??

ngahhahahaha...

[gurauan tiada kena mengena ngn yg dh mati ataupun yang masih hidup]

Mask-roll said...

cam shial!!! kureng n hampeh ko!!!!

Pok-Din Inc said...

ko berbikini..??????

ohhookkk... larikkkk