Tuesday, April 29, 2008

INTERVIEW DAY.........!!!!!!!!!!!!!!!


MY FISRT INTERVIEW IS ON 8:45 AM


company nye atas ni....YTL CORPERATION BERHAD. Aku dgr psl YTL ni mase amik kelas SISP dgn doctor ct...pastu aku adela nmpk YTL nye tanda ni kat tapak2 projek.... pastu kat corong simen pembancuh dia...heheheh. x sangka company ni nak panggil aku interview...tp interview baru....belum dpt lg....heheheh. Yg aku kelakar n mcm x percaya.....jawatan dia SOFTWARE DEVELOPER....wakakka cam sengal je aku dgr..pk2 balik giler la....keje ni technical sume..aku ni dah la x sebagus mana....(mmg x bagus pon..) tp aku g jela...ade rezeki aku trime..xde rezeki nak wat camne? post ni aku leh start rite afta im finish my interns @ ginvera ni....hurm....kalo dpt alhamdulillah...rezki...projek aku bwk sem dpan....kalo aku dapat keje pas ni..btul la mcm iklan uniten kat era tu.. (ANAK SAYA DEKAT UNITEN DAH DAPAT KEJE WALAUPON BELUM TAMAT BLAJA...wakakak) nnt umi plak ckp dialog tu..hehhehe. actually aku postpone kat company ni..sbb nak amik cuti sehari je...mintak sesi pg lg...nasib la dowang trime..heheheh ade plak...dah la nk interview...siap mintak2 lagi...heheheh
banya tul songeh aku....xdelah..xkan nk cuti 2 3 hari kat tmpt pektikel kan? kang ade gak dpt fail...wakakak


another interview is on 4pm...kat tpm....company name

AMERICAN INTERNATIONAL GROUP

....company besar2 je aku nak pegi...xtau la dowang nak amik aku or not..takut panggil interview je...tapi x nak amik aku keje....huhuhuh. dowang ni plak awal2 dah ckp...ade english test!...adeh....hehehh position kat sni customer service... i've experienced mase keje kat VADS BERHAD dl.... jage streamyx... so boleh la kot...tp kat sni dowang x handle call...we work thru on9....hehheh so sng la keje...xtaula...tp tula ape yg dowang ckp....dapat ke aku keje ni? kita tgk same2...ehheeheh

actually aku dpt 1 lgcompany interview sok..so sume 3...tp mls nk tulis kat sni..kang org kata apelak...heheh belagak! xpelah..kalo aku dpt keje sane aku letak la nama company tu..if not...i will keep it as a memory...experience...eheheheh

2 comments:

NuraNa said...

hehe..camne intvw..ok x rase2?
gud luck ek!aku pun rase cam nk keje technical part la..tp skill x banyak..

Mask-roll said...

huhuh..ala huda...ntahla....but rasenye salah 2 la kot melekat...hehehe ala...skil ape lg? ko dh byk skil dah...hehehe