Tuesday, March 10, 2009

first time coming...

Dah seminggu lebih aku x hapdet blog..hehehe [saje je biar post birthday aku lame2...wakakak]

Sabtu ni "ibu mertua ku" first time nak dtg rumah anak dia...muahahah. sempena cuti sek ni..bwk adik2 berjalan semua...flight smp sini x silap aku ptg sabtu...n dowang balik isnin ptg...[mesti aku yg kene amik...hubby mesti keje...]
aku x sure either nak cuti ke isnin dpn..or just kluar balik hantar dowang...tgk la camne...syg plak nk cuti...lg 1,keje byk...
[have to discuss with boss...]
ape plan aku ek??? nak bawak dowang g mane?? at first...hubby plan nk bwk g desa waterpark...but sure penuh mase ni..sbb school holiday...hurm...ape plan ek?? kowang ade cadangan? sile tinggal kan cadangan anda...
ape menu ek?? aku cam gelabah giler mak mertua nak dtg...muahahahha
kalo ikutkan..mak mertua aku suke sup ayam aku.. tp xkan sup ayam je. dl amse aku tdo sane b4 aku kawen pon masak sup ayam gak..wakakakak nnt dia ingat aku ni tau masak sup ayam je....[aku dah pandai masak ayam masak pedas..huhuhuh]. cam gerun je dia nak dtg...pdhal dia bkn garang pon..dia gamble je, jenis x kisah...alhamdulillah dpt mak mertua camni...stakat ni..sume ok...harap sampai bile2...hehehe
syg ke??? ke tkt?? wakakakk

-END-

5 comments:

feezo o(*.*)o said...

idea2 cap beras bernas:

1)wat barbequeee kt Taman Botani, Alamanda

2)mandi waterfall(speaking skit) kt sungai congkak~

3)karaoke~~!! [eh ni idea tuk aku ke mak mertua ko ni?] wakakaka

4)g muzium~ [byk manfaat ni :))]

5)kalu mak mertua ko jenis sempoi, "makcik jom cinema yokk~"

wakakka..

sekian saja dari saya..aminn~

:p

WannssCFS said...

senang jer nak layan mak mertua mas tue...bawak ajer dia gi Nilai 3 habis citer gerenti puas hati hehehehehe lepas tu bawak naik boat kat tasik putrajaya oklah tue...

Mask-roll said...

nilai 3...hurm...a'ah kan..heheheh
ok gak cadangan tu...tp kalo tasik ptrjy tu pnh bwk dl...mines pon sdh.... cadangan blh diguna jgk la...dr munyit feezo tu..huhuhu

Pok-Din Inc said...

bawak di ronda2 putrajaya.. hehe..

Mask-roll said...

Ptrjy tu..dia dah muak la din... ape2 hal if dtg kl mesti g ptrjy...dia dah sound dah..xnak g ptrjy kali ni..muahahah